nettenal.com | İade ve İptal Koşulları

SİPARİŞ İPTAL VE İADE KOŞULLARI 

Sitemiz üzerinden verdiğiniz siparişleri teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Sipariş iptal ve iadeleri ile ilgili olarak sayfamızdaki online destek bölümünden, Çağrı merkezimizi arayarak veya iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine mail göndererek bizimle iletişim kurabilirsiniz. İade işlemlerinin tamamlanabilmesi için ürünlerinizin tüm parçaları ile ambalajı eksiksiz ve hasarsız olmalı, ürün faturasının da ibrazı gerekmektedir. Ürün bedeli, tahsilat şekline uygun olarak geri ödenecektir.
Siparişlerin iptal ve iadeleri ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve mesafeli satışlarla ilgili yasal mevzuat hükümleri uygulanacaktır. 

GARANTİ VE DEĞİŞİM ŞARTLARI

Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. 

Her bir ürün için geçerli olan garanti şartları ürün ile birlikte size sunulan Garanti Belgesi üzerinde yazılıdır. Garanti kapsamı yasal mevzuat ile belirlenmektedir. 
nettenal'dan satın aldığınız tüm ürünler tasarım, üretim ve sonraki aşamalarda defalarca testten geçer. Bu testlerden geçemeyen ürünler, asla satışa sunulmaz. Bu yüzden nettenal’dan satın aldığınız herhangi bir ürün, size minimum seviyede sorun çıkarır. Çıkabilecek sorunların çoğu da nettenal Garantisi kapsamındadır. Garanti süreniz, ürünü satın aldığınız anda başlar ve iki yıl boyunca devam eder. Bu sürede Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili diğer yasal mevzuatta belirlenen hükümler uygulanır ve mevzuatta belirtilen şartların varlığı halinde seçimlik haklarınızı (ürünün bedelinin iadesi, yenisi ile değişimi veya bedel indirimi) kullanabilirsiniz. 
nettenal Garantisi çok kapsamlı olsa da, bazı durumlarda geçerli değildir. Ancak bu durumlarda da, size elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. 

Ürünlerimiz şu durumlarda geçerliliğini yitirir:

- Ürün size teslim edildikten sonra yükleme, boşaltma, ve taşıma sırasında oluşan hasar ve arızalar, 
- Kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere aykırı kullanımdan kaynaklanan hasar ve arızalar, 
- Fiziksel hasarlardan kaynaklı arızalar, ürün üzerinde değişiklik yapılması
- Voltaj düşüklüğü / fazlalığı, hatalı elektrik tesisatı ya da ürünün etiketinde yazılan voltajdan farklı bir voltaj seviyesinde kullanılmasından kaynaklanan hasar ve arızalar, 
- Yangın ya da yıldırım düşmesinden kaynaklanan hasar ve arızalar, 
- Ürüne yetkili servisler dışında yapılan bakım ve müdahaleler, 
- Garanti belgesi üzerinde yapılan değişikliklerde, garanti belgesi / ürün üzerindeki seri numarasının kaldırıldığı ya da bozulduğu takdirde. 

Saygılarımızla.
nettenal | www.nettenal.com

Unvanı: Enpama Reklam Bilişim Pazarlama ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Adresi: Gülbahar Mah. Galata Deresi Cad. 25/6 Şişli İSTANBUL
Telefon: 0(212) 988 1919
Fax: 0(850) 455 1357
Müşteri Hizmetleri Telefon: 0(212) 988 1919
Ticaret Sicil No: 820638
Mersis No: 0335043096100015

nettenal.com
enpama.com